Yritys ja yhteystiedot

LVI-Kumppanit Oy

Y-tunnus 3110458-2

Hakolahdentie 23,
13100 Hämeenlinna

Myynti

Yritys

LVI-kumppanit Oy on kiinteistö – ja rakennusalalla sekä tukkumyynnin ja maahantuonnin parissa toimineiden kumppaneiden vuonna 2019 perustama yritys.

Missionamme on auttaa urakoitsijoita tekemään parempikatteista kauppaa ja luoda yrittäjäystävällisempää kilpailua alalle.

Visionamme on olla Suomen suurin yksityinen LVI-tukkumyyjä rajatulla tuotevalikoimalla.

Haluamme, että pienempikin asennusliike saa tarvitsemansa tuotteet kohtuuhintaan ja VIP-asiakkaan palvelutasolla. Tuotteemme ovat käytettävissä sekä korjaus, että uudisrakennuskohteissa. Haluamme auttaa yrityksiä kasvamaan suuremmiksi ja kannattavammiksi tarjoamalla tuotteet edullisesti.

Suomalaisten standardien mukaiset LVI-alan tuotteet toimitetaan Euroopasta. Teemme yhteistyötä vain tunnettujen toimittajien kanssa ja varmistamme tuotteiden laadun sekä toimitusketjun sujuvuuden suoraan tehtaalta asiakkaillemme. Kasvatamme tuotevalikoimaamme asiakkaitamme kuunnellen ja etsimme jatkuvasti uusia tuoteryhmiä sekä toimittajia.

Olemme onnistuneet työssämme, kun meidän asiakkaamme pystyvät luottamaan meihin, voittamaan urakoita sekä kasvamaan kustannustehokkaasti.

Menestytään kumppaneina!

 

Kumppanit

LVI-kumppaneiden kaikki kumppanit ovat yrittäjätaustaisia, oman osaamisalueensa järkähtämättömiä huippuammattilaisia. Vaikka persoonat ja taustat ovat erilaisia, yhteinen nimittäjä on halu tehdä töitä asiakkaiden sekä toimivien prosessien eteen.

 • Päivi Pasanen

  Myynti ja markkinointi

  paivi.pasanen​@lvikumppanit.fi
  0405115008

  Päivi vastaa LVI-kumppaneiden myynnistä yhdessä Jukan kanssa sekä hoitaa markkinointiin liittyvät asiat. Taustana ensin kymmenen vuotta teknisenä myyjänä ja alanvaihdoksen myötä liki saman verran vuosia kierrätys- ja rakennusalalla titteleinä mm. asiakas- sekä tuotepäällikkö. Mikäli LVI-kumppaneiden asiakaspalvelu ei miellytä tai toimitusketju sakkaa: ilmoita siitä Päiville. Päivi osaa lähes kaikkea, paitsi suunnistaa ilman navigaattoria.

  Päivi pyörii putkineen Suomea Jyväskylästä Hankoon päin. Muualta tavatessa on varmistettava, että navigaattorissa on virtaa.

 • Petri Hämäläinen

  Tekninen asiantuntija

  Pete on toiminut LVI-alalla yrittäjänä lähes koko ikänsä ja miehen kädessä pysyykin yhtä lailla työkalut, kuin LVI-suunnitelmatkin. Pete antaa tarpeellista taustatukea myynnille sekä varmistaa, että maahantuomamme tuotteet ovat teknisesti sekä asentajille asennuskäytössäkin hinta-laatusuhteeltaan parasta, mitä voimme tarjota. Pete osaa keittää myös kohtuullisen hyvää kahvia.

 • Jukka Vahtila

  Hallituksen puheenjohtaja

  jukka.vahtila​@lvikumppanit.fi
  050 360 3934

  Jukka on monessa mukana ollut kokenut yritysjohtaja, joka saa öisin ideoita uusista liiketoiminta-alueista ja luotsaa LVI-kumppaneiden hallitusta jämäkällä otteella sekä vankalla kokemuksella. Jukka on tuntee kansainväliset pelikentät, rakennusteollisuuden sekä tuotantolaitosten toimintaympäristöt paremmin, kuin omat taskunsa. Jukka huolehtiikin myös uusien yhteistyökumppaneiden löytämisestä. Edellisessä elämässään Jukka on ollut varmasti metsuri, sillä viettää vapaa-aikansa mieluiten metsässä moottorisahan kanssa.

 • Asko Hänninen

  Neuvonantaja, OTK, KTM

  asko.hanninen​@for-partners.fi
  040 451 0901

  Asko on PK-yritysten liiketoiminnan kehittäjä ja hallitusammattilainen. Asko istuu rahakirstun päällä ja vahtii, että hankintakulut pysyvät kohtuullisina ja voimme pitää hintalupauksemme asiakkaillemme. Asko lukee myös kaikki LVI-kumppaneiden tekemät sopimukset läpi ja varmistaa, että toimimme aina oikein sekä reilusti. Vapaa-aikanaan Asko tekee mielellään erilaisia rakennus- ja korjaustöitä vaimonsa pakot… pyynnöstä.

Pyydä tarjous

Sulje