Lattialämmitysjärjestelmän asentaminen

LVI-Kumppaneiden lattialämmitysjärjestelmä voidaan asentaa kaikkiin kohteisiin jonne halutaan asentaa kustannustehokas lattialämmitys. Järjestelmän osien toimitus voidaan sopia määräpäiväksi suoraan työmaalle ja autamme myös suunnitelmien sekä laskelmien tekemisessä.

Kokeile!

Kysy lisää myyjiltämme

 

Tweetop Floor lattialämmitysjärjestelmän osat

 • Putket

  PERT II-EVOH on luotettava, edullinen ja myrkytön vaihtoehto. Putki on helppo sekä joustava taivuttaa, joten asentaminen on miellyttävää.

 • Liittimet

  Laadukkaat sekä monipuoliset lattialämmitysjärjestelmän liittimet mahdollistavat putkien yhdistämisen kaikkiin vesikiertoisiin lämmitysjärjestelmiin.

 • Jakotukit

  Jakotukki tulee täydellisenä pakettina ja ne ovat markkinoiden parhainta laatua, varmistaen veden virtauksen sekä lämmönsyötön säätelyn erikseen rakennuksen jokaisessa huoneessa pitäen huoneen lämpötilan aina miellyttävän tasaisena.

 • Työkalut ja asennustarvikkeet

  Toimitamme myös lattialämmityksen asentamisessa tarvittavat työkalut ja tarvikkeet.

Lattialämmityksen asennussuunnitelma kuuluu hintaan

Lattialämmitysjärjestelmien lattiapinnan lämpötilan ei tulisi olla yli 27 – 29 astetta.  Poikkeuksena tästä säännöstä ovat kylpyhuoneet ja rajavyöhykkeet (n. 1 m ulkoseinistä), joissa lattian lämpötila voi olla 33 astetta. Poikkeuksen tekevät myös tietyt puulattiat, joissa lämpö ei saa olla yli 24 astetta. Tämän takia on ehdottoman tärkeää selvittää etukäteen tarvittavat tiedot asennuskohteesta, lattiamateriaaleista ja lämmityksen käyttötarpeesta. 

Varmistaaksemme LVI-Kumppaneiden teille toimittaman lattialämmitysjärjestelmän moitteettoman toiminnan, tarvitsemme tiedot asennuskohteesta ennen lattialämmitysjärjestelmän komponenttien toimittamista. Toimitamme asennussuunnitelman tilauksen yhteydessä.  

Tarvittaessa myyjämme auttavat mielellään! 

Pyydä tarjous

Sulje